Over BA Zandpoort

Bij BA Zandpoort draait alles rond ‘ondernemen’ & 'IT'.

Je leert er kansen zien, initiatief nemen, plannen en organiseren, kortom... ondernemen. Je maakt er kennis met de wereld van kopen en verkopen, reclame, boekhouding, budgetbeheer...

Daarnaast dompelen we je onder in de nieuwste ICT- en multimediatoepassingen. Met onderwijs in ondernemerschap en informatietechnologie trek je de kaart van de toekomst.

In de eerste graad kan je al onmiddellijk kennismaken met onze seminaries Ondernemen, IT en communicatie. Hier kan je je talenten al optimaal benutten, je bent tevens prima voorbereid als je in de tweede graad een echte keuze moet maken.

Sinds dit schooljaar wordt er gewerkt aan remediëringen, uitdiepingen, projecten, ... in onze FLEX-uren. In deze uren wordt er ook samengewerkt met externe partners zoals VLAJO, GOIT, School 4 School, enz.

Ik wil zelfstandige worden zoals mijn mama. Een campus waar ondernemen centraal staat, was dus een logische keuze. Te weinig ondernemerschap in België? Dan zouden ze op onze campus eens moeten komen kijken!
Kasper, 2de leerjaar Business & Economics

Bij Busleyden Atheneum bouwen we heel onze werking rond 4 kernopdrachten.

FOCUS OP TALENT ❖ Busleyden Atheneum wil ELKE LEERLING BEGELEIDEN NAAR EEN STUDIETRAJECT DAT AANSLUIT BIJ ZIJN INTERESSES, MOGELIJKHEDEN EN TALENTEN.

KLAAR VOOR JE TOEKOMST ❖ Elke leerling moet zo goed mogelijk en op maat van zijn mogelijkheden DE SCHOOL VERLATEN MET EEN DIPLOMA, EEN GETUIGSCHRIFT OF EEN KWALIFICATIE.

ELKE STEM TELT ❖ Busleyden Atheneum heeft een cultuur waarin OVERLEG EN PARTICIPATIE heel belangrijk zijn.

BEGELEIDING OP MAAT ❖ Busleyden Atheneum wil voor alle leerlingen EEN KRACHTIGE LEEROMGEVING. Daartoe hebben we EEN STERKE, LAAGDREMPELIGE LEERLINGENBEGELEIDING.

Lees meer over onze 4 kernopdrachten ⇨

Ik wou veel bijleren over computers en dat lukt aardig. Ik leer al in het eerste jaar programmeren.
Jens, 1ste leerjaar ICT & Multimedia
zandpoort vlajo