Over Campus Zandpoort

Op Campus Zandpoort draait alles rond ‘ondernemen’.

Je leert er kansen zien, initiatief nemen, plannen en organiseren, kortom... ondernemen. Je maakt er kennis met de wereld van kopen en verkopen, reclame, boekhouding, budgetbeheer... Daarnaast dompelen we je onder in de nieuwste ICT- en multimediatoepassingen. Met onderwijs in ondernemerschap en informatietechnologie trek je de kaart van de toekomst.

In het eerste en tweede leerjaar kan je al onmiddellijk aan die toekomst beginnen door te kiezen voor onze seminaries Ondernemen & ICT of ICT & Multimedia. Zo ontdek je of je talent hebt voor ondernemerschap en ICT. Je bent tevens prima voorbereid als je in de tweede graad verder wil in een echte economische studierichting.

Ik wil zelfstandige worden zoals mijn mama. Een campus waar ondernemen centraal staat, was dus een logische keuze. Te weinig ondernemerschap in België? Dan zouden ze op onze campus eens moeten komen kijken!
Kasper, 2de leerjaar Business & Economics

Bij Busleyden Atheneum bouwen we heel onze werking rond 4 kernopdrachten.

FOCUS OP TALENT ❖ Busleyden Atheneum wil ELKE LEERLING BEGELEIDEN NAAR EEN STUDIETRAJECT DAT AANSLUIT BIJ ZIJN INTERESSES, MOGELIJKHEDEN EN TALENTEN.

KLAAR VOOR JE TOEKOMST ❖ Elke leerling moet zo goed mogelijk en op maat van zijn mogelijkheden DE SCHOOL VERLATEN MET EEN DIPLOMA, EEN GETUIGSCHRIFT OF EEN KWALIFICATIE.

ELKE STEM TELT ❖ Busleyden Atheneum heeft een cultuur waarin OVERLEG EN PARTICIPATIE heel belangrijk zijn.

BEGELEIDING OP MAAT ❖ Busleyden Atheneum wil voor alle leerlingen EEN KRACHTIGE LEEROMGEVING. Daartoe hebben we EEN STERKE, LAAGDREMPELIGE LEERLINGENBEGELEIDING.

Lees meer over onze 4 kernopdrachten ⇨

Ik wou veel bijleren over computers en dat lukt aardig. Ik leer al in het eerste jaar programmeren.
Jens, 1ste leerjaar ICT & Multimedia
zandpoort vlajo