BA Zandpoort

Onze leerlingen ontvangen lovende recensies van hun stageplaatsen

Terugblik

Het is met groot enthousiasme dat we kunnen melden dat onze leerlingen schitterende reviews hebben ontvangen van hun stageplaatsen. Deze lovende woorden onderstrepen hun inzet, professionaliteit en laat zien hoe onze studenten het maximale uit hun stage-ervaringen halen. Het is een bevestiging van hun harde werk. We zijn enorm trots op de prestaties van onze studenten en kijken ernaar uit om te zien hoe zij in de toekomst zullen blijven groeien.

We willen alle betrokken partijen bedanken die deze leerervaringen mogelijk hebben gemaakt, in het bijzonder de stageplaatsen voor hun ondersteuning en begeleiding. We zijn ervan overtuigd dat deze ervaringen onze leerlingen enorm zullen helpen in hun toekomstige loopbaan.

Lees hieronder twee van deze reviews:

Samir was een prima ondersteuning op ons secretariaat. Hij nam met plezier de inkomende telefoons voor zijn rekening en nam ons heel wat administratief werk uit handen. In het begin ging dit om eenvoudige administratieve taken maar gaandeweg nam hij ook complexere taken op. Samir zorgde bijvoorbeeld voor het overzetten van data naar ons nieuw beheersysteem en voor het digitale archief: een secuur werkje. Dikke merci, Samir!
Carla van Karavaan
Dit jaar hadden we voor de 2de keer een stagiair van het Busleyden Atheneum uit de richting kantoor en voor de 2de keer is deze stage zeer goed verlopen. We kregen een stagiaire die heel veel inzet toonde, die leerde uit haar fouten en die een sterke groei maakte. Vanaf de eerste dag was ze ook zeer spontaan in de omgang, wat ervoor zorgde dat ze meteen in het team paste. Salma was een fijne dame en een grote hulp voor ons!
Brent van Go4jobs
Vorige artikel Terug naar het overzicht Volgende artikel